Sunday, January 21, 2018

Dina, Nunung & Tommy - Exclusive Bossanova Jawa, Vol. 3 - Album (2010) [iTunes Plus AAC M4A]


Dina, Nunung & Tommy - Exclusive Bossanova Jawa, Vol. 3 - Album (2010) [iTunes Plus AAC M4A]

1. Dina - Kuncung
2. Nunung - Nandang Broto
3. Dina - Walang Kekek
4. Dina - Caping Gunung
5. Dina - Nagih Janji
6. Dina - Wong Cilik
7. Dina - Tanjung Perak
8. Dina - Sewu Kuto
9. Dina - Kusumaningati
10. Tommy & Dewi - Cinta Tak Terpisahkan

Genres: Easy Listening, Music, World
Released: Jan 01, 2010
℗ 2010 IMC

Related Music

Dina, Nunung & Tommy - Exclusive Bossanova Jawa, Vol. 3 - Album (2010) [iTunes Plus AAC M4A]
4/ 5
Oleh

Subsribe

Like the music above? Please subscribe for free via email